Welcome, Guest
Username Password: Remember me

nike air max 97
(1 viewing) (1) Guest
This is the optional forum header for the Suggestion Box.
  • Page:
  • 1

TOPIC: nike air max 97

nike air max 97 3 months, 1 week ago #60892

  • FrankTommy
ÿþI dag markerer ankomsten af en nike air max 97 ægte Nike classic! Vi taler om Nike Classic Cortez Nylon Premium QS "Quilted Nylon Pack selvfølgelig. Konstrueret ud fra premium nylon og læder kombination overdel, er denne trio af Nike Cortez sneakers et must have! Fås i tre farveveje: Cargo Khaki / Balsa, Black og Squadron Blue, hvilken variation er du mest begejstret for. Prissat på $ 83, frigiver denne quickstrike kollektion i dag hos udvalgte NSW-forhandlere som KITH.

Du kunne ikke have troet, vi var allerede færdige med fodboldskik, ikke? Det er godt, fordi PMK Customs har en overraskelse for sneakerheadsne på Cleveland Classic i år. Cleveland Classic-arrangementet, der blev afholdt i Cleveland Browns, First Energy Stadium, er en måde for samfundet at komme sammen og blive involveret i aktiviteter og andre sociale aspekter rundt om i byen, som alle er afskåret af Winston-Salem vs Tuskegee fodboldkampen lørdag, 21. september. PMK Customs oprettet denne Nike Air Force One med faktisk fodboldlæder på dele af den nike free 5.0 øvre, sammen med ruskind på toboxen og et par andre paneler. Fodbold søm anvendes i nærheden af hjørnet af toebox for at give den ekstra flare sammen med andre funktioner som 2013 Cleveland Classic logo på tungen branding og præget branding nær bageste af sko. Hvordan føler du dig om PMK s nike presto Cleveland Classic Nike Air Force One?

I et år, der har set så mange klassiske silhuetter, får meget mere kærlighed end normalt, er Nike Air Max 180 blandt disse spark. Mens de fleste af Nikes tid er blevet brugt til andre klassiske modeller som AM1, 90 og 95, er AM180 langsomt ved at opbygge en ganske imponerende genoptagelse af udgivelser. Tilføjelse til denne liste er dette kommende par Nike Air Max Terra 180 s. Parring af en smagfuld blanding af gridiron og pink folie, de levende farver skinner ret lyse mod deres mørkere farvede base. Læs videre efter hoppet for at tjekke nogle detaljerede skud og sørg for at nike free run give os en linje i kommentarfeltet nedenfor med dine tanker / følelser.

På et øjebliks tid vil Nike Sportswear lave en ny Nike Free Inneva Woven SP farveway! Hvad der vil blive behandlet på en vævet tekstil øvre i natstadion, vil denne innovative løber også have læderhælestællere, tonale snørebånd og sidde på toppen af en ulvgrå mellemsål til en fin kontrastfarve. Prissat til $ 200, se efter Nike Free Inneva Woven SP Night Stadium / Wolf Grey til at frigive i begrænsede mængder hos udvalgte forhandlere i morgen, lørdag den 21. september.

Hvis du har fulgt Gourmet Kickz 305 brugerdefinerede serier, har du været vidne til en samling fuld af farver og udsøgt detaljer. Tilføjelsen til den virkelig en af en venlig gruppe er denne seneste tilføjelse til familien, den 305 Nike LeBron X s. Anvendelse af det samme tropiske udseende, der er placeret på alle de andre modeller i serien, fortsætter Gourmet Kickz med at sætte deres kreative dygtighed på fuld skærm. Bortset fra den iøjnefaldende grafik, vil sneakerheads også bemærke, at disse spark har faktisk været belagt med glød i den mørke maling, der kun rammer disse par af toldniveauet af intriger. Læs videre efter springet for at tjekke et detaljeret kig på Gourmet Kickz nyeste tilbud og sørg for at fortælle os, hvor disse er blandt dine yndlings tilpassede nike air max 90 spark.

To måneder er gået siden den sidste Nike Air Max 1 Essential release. I slutningen af to måneders hiatus har NSW oprettet dette Røg / Sort / Blåt par for at fodre alle jer sneakerheads AM1 opfordrer. Sporting et rent mørkere farvet udseende, den øvre er dækket af den gråbrune røgfarve, der ledsages af en sort mudguard, blå Swoosh og skarp hvid mellemsål. Sendt efter springet er nogle gode skud af denne seneste Air Max 1 Essential release. Tjek dem alle ud og sørg for at gå over
til eksklusive NSW forhandler enhed for at placere dine ordrer.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.08 seconds
Experience the flavours of T&T and beyond